• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
48568Bricmate J36 Azul Olive 298x598 mmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/kansla-av-kalksten/bricmate-j36-azul-olive-298x598-mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Bricmate-J36-Azul-Olive-298x598-mm-Stonefactory.jpegInStock916SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x60-cm/inomhus/klinker-golvplattor/brunt-klinker/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/kansla-av-kalkstenSerien J Azul Olive från Bricmate är inspirerad av storsäljaren Azul Valverde, en portugisisk kalkstensplatta som går i gråbruna toner. Detta är en fantastisk imitation med ett naturtroget utseende. <P> Granitkeramik är industriellt tillverkat av naturliga råvaror i huvudsak bestående av finmalt fältspat, sand och lera. Materialet torrpressas under högt tryck och bränns sedan under höga temperaturer. Resultatet blir ett extremt slitstarkt material vi kallar granitkeramik! Materialet tål starka rengöringsmedel, syror och livsmedel samt högt slitage från såväl gångtrafik som köksredskap. Passar de flesta ytor i såväl hemmamiljö som offentliga rum och ytor. Utmärkt för dig som vill ha ett underhållsfritt och reptåligt golv. <P> Bricmates granitkeramik är industriellt tillverkad på toppmoderna fabriker i Italien och Spanien. Läs gärna mer under rubriken Granitkeramik i huvudmenyn. <P> Serien finns i flera storlekar och lämpar sig väl på både golv och vägg. <P> Kakel och klinker med storlek över 15x15 bör alltid beräknas med 10 % extra i spill. Tänk på att kakel, klinker, natursten och mosaik är naturmaterial med naturliga skiftningar mellan olika produktionstillfällen och att färgåtergivningen av bilder kan variera mellan olika datorer beroende på skärmens inställning.1078

Bricmate J36 Azul Olive 298x598 mm

Bricmates serie J Azul Olive är inspirerad av den populära portugisiska kalkstenen Azul Valverde som går i gråbruna toner. Kalkstenen Azul Valverde används flitigt som material på golv och vägg samt även bänkskivor och har en hög efterfrågan.


Serie J Azul Olive har varierande toner i gråbruna nyanser med fosilliknande detaljer.

bricmate
916 SEK / förp.
1078 SEK / förp.
849 kr / m2
Visa prishistorik

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 1.08m2

Artikelnummer: 38302

Enhet: förp.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory