product
13211Led-belysning Svedbergs I Lådahttps://www.stonefactory.se/inomhus/blandare-handfat-vvs/led-belysning-svedbergs-i-lada?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/led-belysning-svedbergs-i-lada-stonefactory.jpgInStock1006SEKSom ett extra tillval erbjuder vi nu möjligheten att få lådorna upplysta inuti. Det ger ett lyxigare intryck och förstärker känslan av kvalitet. Dessutom är det praktiskt så klart, med ljus blir det enklare att hitta det du förvarar i lådorna. Ljuset tänds och släcks automatiskt när du öppnar eller stänger lådan. Detta tillval går att göra på möbelserierna Forma, DK och stil. <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td>Svedbergs</td> </tr> <tr> <td>Bredd:</td> <td>60 mm 80 mm 100 mm 120 mm</td> </tr> <tr> <td>Typ:</td> <td>Lådbelysning</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid</td> <td>5-10 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>1259
Led-belysning Svedbergs I Låda
Led-belysning Svedbergs I Låda

Led-belysning Svedbergs I Låda

Svedbergs
1115 SEK / st.
1395 SEK / st.

Beställningsvara 5-10 arbetsdagar

Artikelnummer: 47971

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Som ett extra tillval erbjuder vi nu möjligheten att få lådorna upplysta inuti. Det ger ett lyxigare intryck och förstärker känslan av kvalitet. Dessutom är det praktiskt så klart, med ljus blir det enklare att hitta det du förvarar i lådorna. Ljuset tänds och släcks automatiskt när du öppnar eller stänger lådan. Detta tillval går att göra på möbelserierna Forma, DK och stil.

Varumärke: Svedbergs
Bredd: 60 mm 80 mm 100 mm 120 mm
Typ: Lådbelysning
Leveranstid 5-10 arbetsdagar

Specifikationer

VarumärkeSvedbergs
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop