product
27865Nivito Köksblandare Rhythm RH-100 Vision Borstad Stålhttps://www.stonefactory.se/inomhus/blandare-handfat-vvs/koksblandare/nivito-koksblandare-rhythm-rh-100-vision-borstad-stal?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/nivito-koksblandare-rhythm-rh-100-vision-borstad-stal-stonefactory.se.jpgInStock7095SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/blandare/badrumsinredning/blandare/koksblandare/badrumsinredning/blandare/koksblandare/blandareNyhet Rythm Vision är ett modernt alternativ som monteras i bänkskivan. Köksblandaren har ett utdragbart munstycke. En köksblandare med handdusch underlättar spolning av diskho samt vid diskning. Pipen ställs in och kan vridas 360 eller 150 grader. Blandaren kan användas både i det moderna köket som badrummet. <p>Nivitos blandare är gjorda i rostfritt stål som är ett elegant och modernt material av absolut högsta kvalitet; rostfria blandare blir därför det utlimata valet i ett svenskt kök. Processen att framställa rostfritt stål är den mest avancerade på marknaden. Nivitos kvalitetssäkring är noga framtagna in i det minsta detalj med hela 10 års garanti. Nivito använder den senaste teknologin inom både funktionalitet och miljö. Genom att välja en rostfri blandare jämfört med en kromad mässingsblandare slipper man få i sig någon mängd giftigt bly. Rostfria blandare är hygigeniskt sett det ultimata valet i ditt kök. <B>Installation</B> Vi rekommenderar att du anlitar professionell VVS-installatör. OBS! Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas, innan blandaren monteras. OBS! Vid koppling av anslutningsslang (Soft PEX®) ska matarledningens anslutningskoppling vara avstängd.</p> <B>Garanti</B> 10 års garanti. Garantin gäller i 10 år från inköpsdatum. Blandaren ska vara monterad och använd på ett korrekt sätt. Rördragning och installation ska vara fackmannamässig utförande och överensstämma med boverkets byggregler. Garantin omfattar inte normalt slitage, frysskador, vattenskador och funktionsfel som uppstår genom orenheter i vattnet.</p> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/nivito-koksblandare-rhythm-vision-produktblad.pdf">Produktblad och ritning hittar ni här</a> <BR> 7095
Nivito Köksblandare Rhythm RH-100 Vision Borstad Stål

Nivito Köksblandare Rhythm RH-100 Vision Borstad Stål

Med utdragbart munstycke

nivito
Nivito Rhythm Vision i rostfritt stål.
7095 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: RH-100-VI

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Nyhet Rythm Vision är ett modernt alternativ som monteras i bänkskivan. Köksblandaren har ett utdragbart munstycke. En köksblandare med handdusch underlättar spolning av diskho samt vid diskning. Pipen ställs in och kan vridas 360 eller 150 grader. Blandaren kan användas både i det moderna köket som badrummet.

Nivitos blandare är gjorda i rostfritt stål som är ett elegant och modernt material av absolut högsta kvalitet; rostfria blandare blir därför det utlimata valet i ett svenskt kök. Processen att framställa rostfritt stål är den mest avancerade på marknaden. Nivitos kvalitetssäkring är noga framtagna in i det minsta detalj med hela 10 års garanti. Nivito använder den senaste teknologin inom både funktionalitet och miljö. Genom att välja en rostfri blandare jämfört med en kromad mässingsblandare slipper man få i sig någon mängd giftigt bly. Rostfria blandare är hygigeniskt sett det ultimata valet i ditt kök. Installation Vi rekommenderar att du anlitar professionell VVS-installatör. OBS! Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas, innan blandaren monteras. OBS! Vid koppling av anslutningsslang (Soft PEX®) ska matarledningens anslutningskoppling vara avstängd.

Garanti 10 års garanti. Garantin gäller i 10 år från inköpsdatum. Blandaren ska vara monterad och använd på ett korrekt sätt. Rördragning och installation ska vara fackmannamässig utförande och överensstämma med boverkets byggregler. Garantin omfattar inte normalt slitage, frysskador, vattenskador och funktionsfel som uppstår genom orenheter i vattnet.


Produktblad och ritning hittar ni här

Specifikationer

VarumärkeNivito
SerieVision
TypKöksblandare
FärgStål
YtaBorstad
Höjd325 mm
Piputsprång225 mm
Håltagning35 mm
MaterialRostfritt stål
Diskmaskinsavstängning
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop