product
31734Mora Badkarsblandare Classic 150 cchttps://www.stonefactory.se/inomhus/blandare-handfat-vvs/badkarsblandare/mora-badkarsblandare-classic-150-cc?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/mora-badkarsblandare-classic-150-cc-stonefactory.se.jpgInStock3647SEK<div>Badkarsblandare Mora Classic 150 cc är en exklusiv tvågreppsblandare i tidlös klassisk stil med utlopp uppåt för takdusch. Mora Classic tillhör Moras exklusivare serie och alla delar är tillverkade i metall. Vridomkastaren gör att du enkelt kan skifta vattenflödet mellan takduschen och badkarsblandaren. Badkarsblandaren finns att köpa i krom och krom/guld.</div> <div><b>Övrigt</div></b> <div>- Med vridomkastare.</div> <div>- G3/4 anslutning mot vägg.</div> <div>- Piputsprång från vägg 170 mm.</div> <div><b>Installation</div></b> <div>Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.</div> <div><b>Rengöring</div></b> <div>För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalk kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.</div> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Monteringsanvisning__3bdfadab-988d-41df-a493-36f7045c7f03.pdf">Monteringsanvisning hittar ni här</a> <BR> 7225
Mora Badkarsblandare Classic 150 cc
Mora Badkarsblandare Classic 150 cc

Mora Badkarsblandare Classic 150 cc

Krom

mora
3647 SEK / st.
7225 SEK / st.

Beställningsvara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: 8113410

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Badkarsblandare Mora Classic 150 cc är en exklusiv tvågreppsblandare i tidlös klassisk stil med utlopp uppåt för takdusch. Mora Classic tillhör Moras exklusivare serie och alla delar är tillverkade i metall. Vridomkastaren gör att du enkelt kan skifta vattenflödet mellan takduschen och badkarsblandaren. Badkarsblandaren finns att köpa i krom och krom/guld.

Övrigt
- Med vridomkastare.
- G3/4 anslutning mot vägg.
- Piputsprång från vägg 170 mm.
Installation
Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.
Rengöring
För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalk kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.

Monteringsanvisning hittar ni här

Specifikationer

VarumärkeMora
SerieClassic
TypBadkarsblandare
FärgKrom
YtaBlank
CC-mått150 mm
Piputsprång110 mm
Bredd165 mm
GreppTvågreppsblandare
DuschanslutningG 1/2
UtloppUppåt
Blandare
Handdusch
Takdusch
Slang
Badkarspip
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop