product
28189FM Mattsson Spolblandare Tvåratts 160 cchttps://www.stonefactory.se/inomhus/blandare-handfat-vvs/blandare/fm-mattsson-spolblandare-tvaratts-160-cc?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/fm-mattsson-spolblandare-tvaratts-160-cc-stonefactory.jpgInStock899SEKSpolblandare FM Mattsson är en tvårattsblandare med typgodkända backventiler i inloppen. Vid utlopp uppåt skiftas rattarna. Duschanslutningsutsprång från vägg: 40 mm. <div><b>Installation</div></b> <div>Före installationen måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.</div> <div><b>Rengöring</div></b> <div>För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalcium kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.</div> 1398
FM Mattsson Spolblandare Tvåratts 160 cc
FM Mattsson Spolblandare Tvåratts 160 cc

FM Mattsson Spolblandare Tvåratts 160 cc

fmm
899 SEK / st.
1398 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 3153-0610

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Spolblandare FM Mattsson är en tvårattsblandare med typgodkända backventiler i inloppen. Vid utlopp uppåt skiftas rattarna. Duschanslutningsutsprång från vägg: 40 mm.
Installation
Före installationen måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.
Rengöring
För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalcium kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.

Specifikationer

VarumärkeFM Mattsson
TypSpolblandare
FärgKrom
CC-mått160 mm
Blandare
Handdusch
Takdusch
Slang
Badkarspip
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop