product
28196FM Mattsson Spolblandare 9000E Ettgreppshttps://www.stonefactory.se/inomhus/blandare-handfat-vvs/blandare/fm-mattsson-spolblandare-9000e-ettgrepps?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/fm-mattsson-spolblandare-9000e-ettgrepps-stonefactory.jpgInStock1439SEKSpolblandare FM Mattsson är en ettgreppsblandare i krom för väggmontage. Mjukstängande med keramisk tätning och HD-skyddsmodul med vacuumventil. Inbyggd och lätt omställbar flödesbegränsning och temperaturspärr. <div>Här finns en optimerad samverkan mellan form och funktion. FM Mattsson 9000E visar vägen för en ny generation blandare, som miljöanpassats in i minsta detalj. Blandaren skänker ett vackert intryck och redan i sitt grundutförande ger den unika funktioner som sparar energi med bibehållen komfort.</div> <div><b>Övrigt </div></b> <div>- Med vakuumventil</div> <div>- EcoSafe® blandare</div> <div>- Slanganslutning ner 1/2"</div> <div>- Duschansl. utsprång från vägg: 60 mm</div> <div>- Mjukstängande med keramisk avstängning</div> <div>- Med typgodkända backventiler i inloppen</div> <div><b>5 års Tryckgaranti</div></b> <div>Garantin gäller ettgreppsblandare med mjukstängningsfunktion, fem år från inköpsdatum. Den innebär, att vi åtar oss att åtgärda felet, om inte stängningstiden är minst 0,2 sekunder. En världsunik funktion som förhindrar skadliga tryckstötar i rören vid stängning. För att garantin skall gälla, så skall blandaren vara monterad och använd på ett korrekt sätt. Rördragning och installation skall vara fackmannamässigt utförda och överensstämma med Boverkets Byggregler. Garantin omfattar inte frysskador eller skador och funktionsfel, som uppstår genom orenheter i vattnet.</div> <div><b>Ecosafe</div></b> <div>Konceptet EcoSafe® bygger på ­miljömedvetenhet genom hela produktkedjan. Det handlar bland annat om minskad miljöbelastning i fabrik, smarta materialval och energismarta funktioner. Allt syftar till att ha miljövänliga och återvinningsbara produkter.</div> <div><b>Installation</div></b> <div>Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.</div> <div><b>Rengöring</div></b> <div>För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalk kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.</div> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Monteringsanvisning__7834d573-b4bd-48fe-8bb3-03186121e282.pdf"><b>Klicka här för monteringsanvisning</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Blandarfaste---Guide__9faf4485-195e-416e-81b8-17349f84c796.pdf"><b>Klicka här för blandarfäste guide</b></a> <BR> 2764
FM Mattsson Spolblandare 9000E Ettgrepps
FM Mattsson Spolblandare 9000E Ettgrepps

FM Mattsson Spolblandare 9000E Ettgrepps

fmm
1439 SEK / st.
2764 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 8140-0000

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Spolblandare FM Mattsson är en ettgreppsblandare i krom för väggmontage. Mjukstängande med keramisk tätning och HD-skyddsmodul med vacuumventil. Inbyggd och lätt omställbar flödesbegränsning och temperaturspärr.
Här finns en optimerad samverkan mellan form och funktion. FM Mattsson 9000E visar vägen för en ny generation blandare, som miljöanpassats in i minsta detalj. Blandaren skänker ett vackert intryck och redan i sitt grundutförande ger den unika funktioner som sparar energi med bibehållen komfort.
Övrigt
- Med vakuumventil
- EcoSafe® blandare
- Slanganslutning ner 1/2"
- Duschansl. utsprång från vägg: 60 mm
- Mjukstängande med keramisk avstängning
- Med typgodkända backventiler i inloppen
5 års Tryckgaranti
Garantin gäller ettgreppsblandare med mjukstängningsfunktion, fem år från inköpsdatum. Den innebär, att vi åtar oss att åtgärda felet, om inte stängningstiden är minst 0,2 sekunder. En världsunik funktion som förhindrar skadliga tryckstötar i rören vid stängning. För att garantin skall gälla, så skall blandaren vara monterad och använd på ett korrekt sätt. Rördragning och installation skall vara fackmannamässigt utförda och överensstämma med Boverkets Byggregler. Garantin omfattar inte frysskador eller skador och funktionsfel, som uppstår genom orenheter i vattnet.
Ecosafe
Konceptet EcoSafe® bygger på ­miljömedvetenhet genom hela produktkedjan. Det handlar bland annat om minskad miljöbelastning i fabrik, smarta materialval och energismarta funktioner. Allt syftar till att ha miljövänliga och återvinningsbara produkter.
Installation
Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.
Rengöring
För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalk kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.

Klicka här för monteringsanvisning
Klicka här för blandarfäste guide

Specifikationer

VarumärkeFM Mattsson
Serie9000E
TypSpolblandare
FärgKrom
CC-mått160 mm
Blandare
Handdusch
Takdusch
Slang
Badkarspip
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop