product
28204FM Mattsson Spolblandare 9000E 40 cchttps://www.stonefactory.se/inomhus/blandare-handfat-vvs/blandare/fm-mattsson-spolblandare-9000e-40-cc?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/fm-mattsson-fm-mattsson-spolblandare-9000e-40-cc-stonefactory.jpgInStock2853SEKSpolblandare FM Mattsson 9000E 40 cc är en vägghängd ettgreppsblandare som är mjukstängande med keramisk tätning. Blandaren har en inbyggd, omställningsbar flödesbegränsning och temperaturspärr. Den är tillverkad i 4MS-godkänd mässingslegering. OBS! Får ej användas tillsammans med självstängande handdusch <div>E i 9000E står för EcoSafe® och bygger på miljömedvetenhet i alla led, från minskad miljöbelastning i fabrik och materialval till energismarta funktioner som ger en miljövänlig och återvinningsbar slutprodukt. Exempel på detta är strålsamlarens ekoflöde. Ekoflöde innebär att kranen fungerar precis som vanligt, men flödet är begränsat genom luftinblandning i vattenstrålen vilket gör blandaren mycket energieffektiv.</div> <div><b>Övrigt </div></b> <div>- ECOSAFE blandare</div> <div>- Tryckbalanserad termostatblandare</div> <div>- Mjukstängande med keramisk avstängning</div> <div>- Med typgodkända backventiler i inloppen</div> <div>- Duschansl. utsprång från vägg: 60 mm</div> <div>- Med väggtätning</div> <div>- Vakuumventil med backventil i utloppet</div> <div><b>Installation</div></b> <div>Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.</div> <div><b>Rengöring</div></b> <div>För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalk kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.</div> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Monteringsanvisning__46ef810e-6bb3-4be0-8858-6ffe8a95d418.pdf"><b>Klicka här för monteringsanvisning</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Produktblad__e4888178-d2f6-4493-ba08-fbdde8948854.pdf"><b>Klicka här för produktblad</b></a> <BR> 3003
FM Mattsson Spolblandare 9000E 40 cc
FM Mattsson Spolblandare 9000E 40 cc

FM Mattsson Spolblandare 9000E 40 cc

fmm
2853 SEK / st.
3003 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 8142-0000

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Spolblandare FM Mattsson 9000E 40 cc är en vägghängd ettgreppsblandare som är mjukstängande med keramisk tätning. Blandaren har en inbyggd, omställningsbar flödesbegränsning och temperaturspärr. Den är tillverkad i 4MS-godkänd mässingslegering. OBS! Får ej användas tillsammans med självstängande handdusch
E i 9000E står för EcoSafe® och bygger på miljömedvetenhet i alla led, från minskad miljöbelastning i fabrik och materialval till energismarta funktioner som ger en miljövänlig och återvinningsbar slutprodukt. Exempel på detta är strålsamlarens ekoflöde. Ekoflöde innebär att kranen fungerar precis som vanligt, men flödet är begränsat genom luftinblandning i vattenstrålen vilket gör blandaren mycket energieffektiv.
Övrigt
- ECOSAFE blandare
- Tryckbalanserad termostatblandare
- Mjukstängande med keramisk avstängning
- Med typgodkända backventiler i inloppen
- Duschansl. utsprång från vägg: 60 mm
- Med väggtätning
- Vakuumventil med backventil i utloppet
Installation
Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.
Rengöring
För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalk kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.

Klicka här för monteringsanvisning
Klicka här för produktblad

Specifikationer

VarumärkeFM Mattsson
Serie9000E
TypSpolblandare
FärgKrom
CC-mått40 mm
Blandare
Handdusch
Takdusch
Slang
Badkarspip
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop