product
28123FM Mattsson Duschset Saronahttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/duschar/fm-mattsson-duschset-sarona?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/fm-mattsson-duschset-sarona-stonefactory.jpgInStock712SEK/badrumsinredning/duscharDuschset FM Mattsson Sarona har en diskret formgivning och en design som gör att den passar in i de flesta badrum. Den är smidig att hantera och passar utmärkt för dig som bara vill ha något enkelt. Levereras med duschstång, handdusch, 150 cm duschslang och väggtätning. Handduschen är utrustad med kalkavisande sil och slangen med kromade muttrar. Komplettera med en duschblandare med utlopp nedåt för att få ett komplett duschpaket. <div><b>Rengöring</div></b> <div>För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalk kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.</div>1111
FM Mattsson Duschset Sarona
FM Mattsson Duschset Sarona

FM Mattsson Duschset Sarona

fmm
712 SEK / st.
1111 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 3420-1800

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Duschset FM Mattsson Sarona har en diskret formgivning och en design som gör att den passar in i de flesta badrum. Den är smidig att hantera och passar utmärkt för dig som bara vill ha något enkelt. Levereras med duschstång, handdusch, 150 cm duschslang och väggtätning. Handduschen är utrustad med kalkavisande sil och slangen med kromade muttrar.
Komplettera med en duschblandare med utlopp nedåt för att få ett komplett duschpaket.
Rengöring
För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalk kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.

Specifikationer

VarumärkeFM Mattsson
SerieSarona
TypDuschset
FärgKrom
Höjd610 mm
Blandare
Handdusch
Takdusch
Slang
Badkarspip
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop