product
28118FM Mattsson Duschset 9000E Vaskahttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/duschar/fm-mattsson-duschset-9000e-vaska?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/fm-mattsson-duschset-9000e-vaska-stonefactory.jpgInStock729SEK/badrumsinredning/duscharDuschset FM Mattsson 9000E Vaska är ett set med rörklammer avsedd för montering på rör 40 c/c vilket innebär att duschanordningen ska installeras utanpå befintlig rördragning, utan att behöva göra ytterligare hål i väggen. Setet har en transparent tvålhylla och en handdusch men levereras utan blandare. <div>9000E-serien förfinas och kompletteras ständigt. Ergonomi och ekologi går hand i hand med kvalitet och god design. Serien har utmärkt sig på flera områden inom miljöhänsyn och säkerhetstänkande och samma egenskaper har eftersträvats i framtagandet av den nya duschen. Ingen detalj har lämnats åt slumpen och duschen ger ett mycket robust intryck. Duschen består av en handdusch samt duschstång och har flera smarta lösningar. Precis som övriga produkter i 9000E serien så ingår denna i Ecosafe-konceptet.</div> <p> <div><b>Övrigt </div></b> <div>- Handdusch med Eco Flow 9 l/min och kalkavvisande sil</div> <div>- Med transparent tvålhylla</div> <div>- Duschstång med fäste för montering på rör 40 c/c</div> <div><b>Ecoflow</div></b> <div>Eco Flow heter FM Mattssons enkla och smarta lösning för att spara ytterligare på vattnet. Eco Flow är en flödesreglerare som reglerar vattenflödet i ettgreppsblandare och duschar. Blandarna fungerar precis som vanligt men är begränsade till 6 l/min för tvättställsblandare och 9 l/min för köksblandare vid 3 bar tryck. Ett enkelt sätt att spara vatten, energi och pengar.</div> <div><b>Ecosafe</div></b> <div>Konceptet EcoSafe bygger på miljömedvetenhet i alla led, från minskad miljöbelastning i fabrik och materialval till energismarta funktioner som ger en miljövänlig och återvinningsbar slutprodukt.</div> <div><b>Rengöring</div></b> <div>För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalcium kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.</div> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Monteringsanvisning__e6effa24-1513-4212-b68b-89e0c61eae3a.pdf"><b>Klicka här för monteringsanvisning</b></a> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Produktblad__81b01e21-4ee0-4d87-a221-68a0557f4042.pdf"><b>Klicka här för produktblad</b></a> <BR> 1164
FM Mattsson Duschset 9000E Vaska
FM Mattsson Duschset 9000E Vaska

FM Mattsson Duschset 9000E Vaska

fmm
729 SEK / st.
1164 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 3442-8009

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Duschset FM Mattsson 9000E Vaska är ett set med rörklammer avsedd för montering på rör 40 c/c vilket innebär att duschanordningen ska installeras utanpå befintlig rördragning, utan att behöva göra ytterligare hål i väggen. Setet har en transparent tvålhylla och en handdusch men levereras utan blandare.
9000E-serien förfinas och kompletteras ständigt. Ergonomi och ekologi går hand i hand med kvalitet och god design. Serien har utmärkt sig på flera områden inom miljöhänsyn och säkerhetstänkande och samma egenskaper har eftersträvats i framtagandet av den nya duschen. Ingen detalj har lämnats åt slumpen och duschen ger ett mycket robust intryck. Duschen består av en handdusch samt duschstång och har flera smarta lösningar. Precis som övriga produkter i 9000E serien så ingår denna i Ecosafe-konceptet.

Övrigt
- Handdusch med Eco Flow 9 l/min och kalkavvisande sil
- Med transparent tvålhylla
- Duschstång med fäste för montering på rör 40 c/c
Ecoflow
Eco Flow heter FM Mattssons enkla och smarta lösning för att spara ytterligare på vattnet. Eco Flow är en flödesreglerare som reglerar vattenflödet i ettgreppsblandare och duschar. Blandarna fungerar precis som vanligt men är begränsade till 6 l/min för tvättställsblandare och 9 l/min för köksblandare vid 3 bar tryck. Ett enkelt sätt att spara vatten, energi och pengar.
Ecosafe
Konceptet EcoSafe bygger på miljömedvetenhet i alla led, från minskad miljöbelastning i fabrik och materialval till energismarta funktioner som ger en miljövänlig och återvinningsbar slutprodukt.
Rengöring
För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalcium kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.

Klicka här för monteringsanvisning

Klicka här för produktblad

Specifikationer

VarumärkeFM Mattsson
SerieVaska
TypDuschset
FärgKrom
Höjd750 mm
Duschhuvud80 mm
Blandare
Handdusch
Takdusch
Slang
Badkarspip
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop