product
28185FM Mattsson Duschblandare 9000E Spak 40 cc Uppåthttps://www.stonefactory.se/inomhus/blandare-handfat-vvs/blandare/fm-mattsson-duschblandare-9000e-spak-40-cc-uppat-28185?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/fm-mattsson-duschblandare-9000e-spak-40-cc-uppat-stonefactory.jpgInStock1394SEKDuschblandare FM Mattsson 9000E Spak 40 cc är en vägghängd ettgreppsblandare (40 cc) med mjukstängande med keramisk tätning. Denna blandare har en inbyggd omställningsbar flödesbegränsning och temperaturspärr. Den är tillverkad av 4MS-godkänd mässingslegering. OBS! Får ej användas tillsammans med självstängande handdusch. <div>E i 9000E står för EcoSafe® och bygger på miljömedvetenhet i alla led, från minskad miljöbelastning i fabrik och materialval till energismarta funktioner som ger en miljövänlig och återvinningsbar slutprodukt. Exempel på detta är strålsamlarens ekoflöde. Ekoflöde innebär att kranen fungerar precis som vanligt, men flödet är begränsat genom luftinblandning i vattenstrålen vilket gör blandaren mycket energieffektiv.</div> <div><b>Övrigt </div></b> <div>- Med typgodkända backventiler i utloppet</div> <div>- Med väggtätning</div> <div>- Anslutning upp, kan ändras till anslutning upp, nippel och plugg skiftas</div> <div>- Duschanslutning utsprång från vägg: 60 mm</div> <div><b>Installation</div></b> <div>Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.</div> <div><b>Rengöring</div></b> <div>För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalk kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.</div> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Monteringsanvisning__9e2ece58-3eae-410b-a115-a4aea9936572.pdf"><b>Klicka här för monteringsanvisning</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Produktblad__71d4edd4-9198-4e4c-8246-db87033d9e19.pdf"><b>Klicka här för produktblad</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Blandarfaste---Guide__9faf4485-195e-416e-81b8-17349f84c796.pdf"><b>Klicka här för blandarfäste guide</b></a> <BR> 2625
FM Mattsson Duschblandare 9000E Spak 40 cc Uppåt
FM Mattsson Duschblandare 9000E Spak 40 cc Uppåt

FM Mattsson Duschblandare 9000E Spak 40 cc Uppåt

fmm
1394 SEK / st.
2625 SEK / st.

Beställningsvara levereras normalt inom 2-3 veckor

Artikelnummer: 8184-0000

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Duschblandare FM Mattsson 9000E Spak 40 cc är en vägghängd ettgreppsblandare (40 cc) med mjukstängande med keramisk tätning. Denna blandare har en inbyggd omställningsbar flödesbegränsning och temperaturspärr. Den är tillverkad av 4MS-godkänd mässingslegering. OBS! Får ej användas tillsammans med självstängande handdusch.
E i 9000E står för EcoSafe® och bygger på miljömedvetenhet i alla led, från minskad miljöbelastning i fabrik och materialval till energismarta funktioner som ger en miljövänlig och återvinningsbar slutprodukt. Exempel på detta är strålsamlarens ekoflöde. Ekoflöde innebär att kranen fungerar precis som vanligt, men flödet är begränsat genom luftinblandning i vattenstrålen vilket gör blandaren mycket energieffektiv.
Övrigt
- Med typgodkända backventiler i utloppet
- Med väggtätning
- Anslutning upp, kan ändras till anslutning upp, nippel och plugg skiftas
- Duschanslutning utsprång från vägg: 60 mm
Installation
Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.
Rengöring
För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalk kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.

Klicka här för monteringsanvisning
Klicka här för produktblad
Klicka här för blandarfäste guide

Specifikationer

VarumärkeFM Mattsson
Serie9000E
TypDuschblandare
FärgKrom
CC-mått40 mm
Blandare
Handdusch
Takdusch
Slang
Badkarspip
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop