• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
83738Bjelin trägolv härdad Ek natur ljus Hasslarp mattlackad 1-stavhttps://www.stonefactory.se/inomhus/tragolv/tragolv-1-stav/bjelin-tragolv-hardad-ek-natur-ljus-hasslarp-mattlackad-1-stav?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Bjelin-tragolv-hardad-Ek-natur-ljus-Hasslarp-mattlackad-1-stav-stonefactory.jpgInStock1363SEK/inomhus/inomhus/tragolv/inomhus/tragolv/tragolv-1-stavHasslarp 1-stav från Bjelin är ett ljust trägolv med en mattlackad ytbehandling. Golvet har producerats med en patenterad teknik som härdar golvet och gör det starkare. <P> Härdat trä tar fram de bästa egenskaperna från eken vilket ger ett genuint trägolv med en varm träkänsla. Efter härdningsprocessen behandlats golvytan med en mattlack som gör golvet lättskött med ett bra skydd mot fläckar. <P> Lugnt, klassiskt eller dramatiskt rustikt? <P> Bjelins golv i härdad ek finns i tre olika sorteringar, omsorgsfullt utvalda för att passa alla inredningsstilar.Hasslarp är ett golv i sorteringen Natur som ger ett klassiskt intryck med mycket träkänsla. Golvet har en naturlig färgvariation och livligare ådring. En balanserad förekomst av fyllda kvistar och sprickor finns. Plankorna får ett större djup och träkaraktären framträder tydligt. <P> Trots sin slagtålighet är det viktigt att du tar hand om ditt härdade trägolv och följer de skötselinstruktioner som finns för att öka livslängden. Snabb och enkel installation. Låssystemet 5G gör det effektivare än någonsin att klicka ihop ett golv. Lägg det själv eller minimera projekttiden. Installeras fritt, flytande ovanpå undergolvet utan att spikas eller limmas fast.1363
  • Hem
  • Inomhus
  • Bjelin trägolv härdad Ek natur ljus Hasslarp mattlackad 1-stav

Bjelin trägolv härdad Ek natur ljus Hasslarp mattlackad 1-stav

Hasslarp är ett ljust mattlackat trägolv som är producerat med en patenterad teknik som ger ett 3 ggr starkare trägolv än traditionella trägolv.
bjelin
1363 SEK / förp.
699 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 1.95m2

Artikelnummer: 27063

Enhet: förp.

Produceras vid beställning. Kontakta kundtjänst för leveranstid

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop