• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
292Absolut Black Granit Polerad 600x300x10mm https://www.stonefactory.se/inomhus/absolut-black-granit-polerad-60030010mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/aboslut-black_345.jpgInStock990SEK/inomhus/granit/inomhus/stengolv/inomhus<p><span>Absolut Black är en populär granit som passar bra i badrum på både golv och vägg. Lämpar sig även för hallar och entréer. Ytan är polerad men går att behandla med halkskydd om så behövs och får då en något mattare yta.</span></p> <p>Absolut Black polerad ger ett intensivt svart djup och med sin blankpolerade yta skapar denna Absolut Black granit ett blankt och exklusivt intryck. Detta är det självklara valet för den som är ute efter ett golv som verkligen vet vad den vill ha. Kombinera denna granit i ett kök tillsammans med vita köksluckor och du är garanderad en wow! upplevelse för både dig själv och dina besökare.  Den blanka ytan gör att denna granit även är enkel att underhålla då den är enkel att tvätta och rengöra.</p> <p><span> Mått: 600x300mm</span><br /><span> Tjocklek: 10 mm</span><br /><span> Finish: Polerad</span><br /><span> Kalibrerad: Ja</span><br /><span> Passar i badrum: Ja</span><br /><span> Golvmaterial: Ja, mycket reptålig</span><br /><span> Väggmaterial: Ja</span><br /><span> Plattor per m2: 5,5</span><br /><span> Plattor per paket: 6 st</span><br /><span> Beräknat spill: 5-10%</span><br /><span> Säljes per m2: Ja</span><br /><span> Brytningsort: Asien</span><br /><span> Leverans: Levereras till hela Sverige, 5 arbetsdagar.</span></p>1600
  • Hem
  • Inomhus
  • Absolut Black Granit Polerad 600x300x10mm
-38%

Absolut Black Granit Polerad 600x300x10mm

Absolut Black granit är den svartaste graniten som man kan få tag på. Kristallstrukturen är liten och den polerade ytan ger en exklusivt utseende som slår andra material med hästlängder.
990 SEK / m2
1600 SEK / m2

Artikelnummer: 1045

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory