product
4781Hero Slate 30x30cm Naturalehttps://www.stonefactory.se/hero-slate-30x30-naturale?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Hero-Slate-30x30-Naturale-Stonefactory.pngOutOfStock389SEKSlate är en serie från Hero Kakel och är en granitkeramisk platta med mönster som har mycket liv och naturtrogna/jordnära färger. Plattorna är rakskurna och har en strukturerad yta. Stora färgskiftningar på plattorna då varje platta är unik i färg och mönster. <B>Storlek:</B> 30x30cm <B>Material/typ:</B> Granitkeramik <B>Yta:</B> Halkdämpande <B>Rakskuren:</B> Ja <B>Skiftar i nyans:</B> Ja, stor variation <B>Tål golvvärme:</B> Ja <B>Frostbeständig:</B> Ja <B>Passar i kök:</B> Ja <B>Passar i badrum:</B> Ja <B>Golvmaterial:</B> Ja <B>Väggmaterial:</B> Nej <B>Beräknat spill:</B> 5-10% <B>Leverans:</B> Levereras till hela Sverige, cirka 3-5 arbetsdagar. <B>Skötselråd:</B> Kakel och klinker från Hero Kakel är enkelt att rengöra. Kakelplattor och klinkerplattor från Hero Kakel kommer vara som nya trots att åren går. <a href="http://www.herokakel.se/" target="_blank">Klicka här för att läsa mer om produkten på leverantörens hemsida.</a>389
  • Hem
  • Hero Slate 30x30cm Naturale
Hero Slate 30x30cm Naturale
Hero Slate 30x30cm Naturale

Hero Slate 30x30cm Naturale

HEROKAKEL
Slate är en granitkeramisk platta som är rakskuren med mönster med mycket liv och naturtrogna och jordnära färger. Notera att det är stora färgskiftningar på Slate serien.

389 SEK / m2

Utgått

Artikelnummer: GT335488R

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Slate är en serie från Hero Kakel och är en granitkeramisk platta med mönster som har mycket liv och naturtrogna/jordnära färger. Plattorna är rakskurna och har en strukturerad yta. Stora färgskiftningar på plattorna då varje platta är unik i färg och mönster.
Storlek: 30x30cm Material/typ: Granitkeramik Yta: Halkdämpande Rakskuren: Ja Skiftar i nyans: Ja, stor variation Tål golvvärme: Ja Frostbeständig: Ja Passar i kök: Ja Passar i badrum: Ja Golvmaterial: Ja Väggmaterial: Nej Beräknat spill: 5-10% Leverans: Levereras till hela Sverige, cirka 3-5 arbetsdagar. Skötselråd: Kakel och klinker från Hero Kakel är enkelt att rengöra. Kakelplattor och klinkerplattor från Hero Kakel kommer vara som nya trots att åren går. Klicka här för att läsa mer om produkten på leverantörens hemsida.
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop