product
15154Taklampa By Rydéns Planethttps://www.stonefactory.se/heminredning/taklampa-by-rydens-planet?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/By-Rydéns-Planet-taklampa-O50cm-Sandsvart-.jpgInStock3472SEK/heminredning/heminredning/belysning/ljuskronorPlanet är en uttrycksfull taklampa med plattor som tillsammans ser ut som att de som bildar ett solsystem. Lampan är 50 cm i diameter. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Instruktionsmanual/Gross-taklampa-Instruktion.pdf"><b>Klicka här för installationsmanual</b></a> <BR> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td><b>Varumärke:</b></td> <td>By Rydéns</td> </tr> <tr> <td><b>Färg:</b></td> <td>Sandsvart</td> </tr> <tr> <td><b>Volt/Max Watt:</b></td> <td>230V 6x40W E14</td> </tr> <tr> <td><b>Ljuskälla ingår:</b></td> <td>Nej</td> </tr> <tr> <td><b>Material:</b></td> <td>Metall</td> </tr> <tr> <td><b>Mått:</b></td> <td>Ø50cm</td> </tr> <tr> <td><b>Leveranstid:</b></td> <td>3-5 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>3645
Taklampa By Rydéns Planet

Taklampa By Rydéns Planet

byrydens
En populär klassiker. Planet taklampa passar väldigt bra i ett vardagsrum.
3472 SEK / st.
3645 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 4200350-4007

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Planet är en uttrycksfull taklampa med plattor som tillsammans ser ut som att de som bildar ett solsystem. Lampan är 50 cm i diameter.

Klicka här för installationsmanual

Varumärke: By Rydéns
Färg: Sandsvart
Volt/Max Watt: 230V 6x40W E14
Ljuskälla ingår: Nej
Material: Metall
Mått: Ø50cm
Leveranstid: 3-5 arbetsdagar

Specifikationer

VarumärkeBy Rydéns
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop