product
14072RGE Soffbord Accent Vit Marmorskiva Underrede Svarthttps://www.stonefactory.se/heminredning/rge-soffbord-accent-vit-marmorskiva-underrede-svart-?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/rge-soffbord-accent-vit-marmorskiva-underrede-svart-stonefactory.jpgInStock2995SEK/heminredning/heminredning/marmorbord-inredning/heminredning/marmorbord-inredning/vit-marmorEtt rejält och högkvalitativt soffbord med dimensionerna B110xD60xH48 cm. Toppskivan är en vitgrå och äkta marmorskiva av hög kvalitet. Bordet har ett robust underrede i metall som är lackat i smakfull svart färg. Perfekt att ha i vardagsrummet vid soffan som avställningsyta för TV-kontroller, dryck och annat. Den eleganta vitgrå marmorskivan och det svarta underredet ger ett flagrant yttre och kommer ta din inomhusmiljö till helt ny nivå rent estetiskt. <b>Serie:</b> Accent <b>Toppskiva:</b> Vit marmor <b>Underrede:</b> Svart <b>Bredd:</b> 110 cm <b>Djup:</b> 60 cm <b>Höjd:</b> 48 cm <b>Leverans:</b> 5-8 arbetsdagar 3295
RGE Soffbord Accent Vit Marmorskiva Underrede Svart
RGE Soffbord Accent Vit Marmorskiva Underrede Svart

RGE Soffbord Accent Vit Marmorskiva Underrede Svart

B110xD60xH48 cm

R.G.E
2995 SEK / st.
3295 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 113051-113150

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Ett rejält och högkvalitativt soffbord med dimensionerna B110xD60xH48 cm. Toppskivan är en vitgrå och äkta marmorskiva av hög kvalitet. Bordet har ett robust underrede i metall som är lackat i smakfull svart färg. Perfekt att ha i vardagsrummet vid soffan som avställningsyta för TV-kontroller, dryck och annat. Den eleganta vitgrå marmorskivan och det svarta underredet ger ett flagrant yttre och kommer ta din inomhusmiljö till helt ny nivå rent estetiskt.
Serie: Accent Toppskiva: Vit marmor Underrede: Svart Bredd: 110 cm Djup: 60 cm Höjd: 48 cm Leverans: 5-8 arbetsdagar

Specifikationer

VarumärkeRGE
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop