product
14039RGE Soffbord Accent Grön Marmorskiva Underrede Kromhttps://www.stonefactory.se/heminredning/marmorbord-inredning/rge-soffbord-accent-gron-marmorskiva-underrede-krom?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/rge-soffbord-accent-gron-marmorskiva-stonefactory.jpgInStock3570SEK/heminredning/marmorbord-inredning/heminredning/marmorbord-inredning/gron-marmorVackert soffbord med dimensionerna B75xD75xH48 cm. Toppskivan är en natursten av äkta grön marmor med häftiga färgfluktuationer och där varje skiva är helt unik. Passar exempelvis bra vid soffan för avställning av TV-kontroller, eller mot en vägg som hallmöbel där du pryder ditt marmorbord med eleganta blommor! En perfekt möbel att ha som avställningsyta där du har behov för en! Underredet är gjort i stilrent blankt krom. Den gröna marmorn och underredet i krom ger ett flagrant yttre som kommer ta din inomhusmiljö till helt ny nivå rent estetiskt. <b>Serie:</b> Accent <b>Toppskiva:</b> Grön Marmor <b>Underrede:</b> Krom <b>Bredd:</b> 75 cm <b>Djup:</b> 75 cm <b>Höjd:</b> 48 cm <b>Leverans:</b> 5-8 arbetsdagar 3970
RGE Soffbord Accent Grön Marmorskiva Underrede Krom
RGE Soffbord Accent Grön Marmorskiva Underrede Krom

RGE Soffbord Accent Grön Marmorskiva Underrede Krom

B75xD75xH48 cm

R.G.E
3570 SEK / st.
3970 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 113045-113144

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Vackert soffbord med dimensionerna B75xD75xH48 cm. Toppskivan är en natursten av äkta grön marmor med häftiga färgfluktuationer och där varje skiva är helt unik. Passar exempelvis bra vid soffan för avställning av TV-kontroller, eller mot en vägg som hallmöbel där du pryder ditt marmorbord med eleganta blommor! En perfekt möbel att ha som avställningsyta där du har behov för en! Underredet är gjort i stilrent blankt krom. Den gröna marmorn och underredet i krom ger ett flagrant yttre som kommer ta din inomhusmiljö till helt ny nivå rent estetiskt.
Serie: Accent Toppskiva: Grön Marmor Underrede: Krom Bredd: 75 cm Djup: 75 cm Höjd: 48 cm Leverans: 5-8 arbetsdagar

Specifikationer

VarumärkeRGE
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop