• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
"}
category

Marmorbord

Marmorbord för hemmet som ger både elegans och flärd. Välj bland matbord, soffbord och sidobord. Finns i olika former dels rektangulära, kvadratiska och runda. Stort utbud av olika marmorbord i flera olika fäger som vit marmor, grå marmor, svart marmor och grön marmor. Inred ditt hem genom karaktär och elegans med natursten. Marmorbord är väldigt populära och dessutom väldigt snygga som soffbord. Du kan använda marmorbord som sängbord och avställningsbord. En stor favorit är Carrie marmorbord med beige marmorskiva med underred och ben i mässingpläterat stål.

Marmor finns i en mängd olika nyanser och mönster som varierar beroende på bergartens mineralsammansättning. Äkta marmor är ett naturmaterial vilket innebär att varje exemplar är unikt. Vita ådringar eller strimmor, så kallat marmorsocker, är naturliga i stenens struktur. På ytan kan det förekomma små håligheter i form av millimeterstora gropar. Detta är inget fel utan en del av stenens karaktär.

Marmorbord för den som är ute efter sofistikerad lyx

Marmorbord har verkligen blivit en inredningsdetalj som många av oss drömmer om. De vackra stenskivorna hittar ni i många olika mått och marmortyper, allt från vit marmor, svart marmor, grå marmor, röd marmor eller grön marmor. Dessutom finns ett brett utbud av snygga underreden i ett brett spektrum av färger och materialval.

Marmorboden passar utmärkt i vår stilrena och sofistikerade inredningsstil. Kombinera gärna med en snygg industrilook eller mässingsdetaljer. På senare tid har den gröna marmor blivit extra populär som soffbord och grön marmor och mässing är en klockren kombination som gillas och uppskattas av de flesta.

Impregnera gärna ditt marmorbord och framförallt när det är helt nytt. Det är enkelt att sköta om ett impregnerat marmorbord, impregnering görs vid behov. I annat fall fungerar grön såpa och vatten utmärkt att rengöra med.

Vanliga frågor

Hur rengör man ett marmorbord?

Det är så snyggt med marmorbord, men hur håller du marmorbordet rent? Vid daglig rengöring räcker det med att du tar en fuktad bomullstrasa som innehåller en mild tvållösning eller enbart vatten. Bomullstrasan ska vara urdriven och endast fuktad. Torka sedan av bordet igen med en torr bomullstrasa. Det är viktigt att du inte använder rengöringsmedel som är citronbaserad. Använd ingen rengöring som innehåller slipmedel och torka upp eventuellt spill direkt från bordet så att det inte absorberas av stenen. Använd underlägg till glas och tallrikar och kom ihåg att behandla bordet med en marmorolja för att skydda ytan, minst en gång per månad.

Var passar ett marmorbord?

Marmorbord passar utmärkt i olika rum i huset, som exempelvis i kök eller vardagsrum.

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory