product
27311Herstal Manola 20 Ljuskrona Satin Mässing Matt Dim LEDhttps://www.stonefactory.se/heminredning/belysning/ljuskronor/herstal-manola-20-ljuskrona-satin-massing-matt-dim-led?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Herstal-Manola-20-Ljuskrona-Satin-Massing-Matt-Dim-LED-Stonefactory.jpgInStock9099SEK/heminredning/heminredning/belysning/heminredning/belysning/ljuskronorEn elegant och stilren ljuskrona från danska Herstal i matt satin mässing. Manola är en trendig taklampa som passar fint över ett matbord eller i vardagsrummet. Manola ljuskrona från Herstal erbjuder ett varmt, vackert och behagligt ljus. Lampan har en enkel och minimalistisk konstruktionen som i kombination med de 20 ljuskällorna bildar en modern och elegant taklampa. Manola är en nytolkning av den klassiska takkronan som skapar elegans och skönhet. Tack vare detta är lampan lättplacerad och passar i hemmets alla rum. Ljuskronan har en fast installation och har en takkabel som är 2,5 meter. 20 st dimmbara Deco LED ingår i leverans. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/instruktionsmanual/herstal-manola-20-ljuskrona-manual-stonefactory.se.pdf"><b>Klicka här för installationsmanual</b></a> <BR> <BR> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td><b>Varumärke:</b></td> <td>Herstal</td> </tr> <tr> <td><b>Färg:</b></td> <td>Satin Brass Matt</td> </tr> <tr> <td><b>Höjd:</b></td> <td>67 cm</td> </tr> <tr> <td><b>Diameter:</b></td> <td>70 cm</td> </tr> <tr> <td><b>Sladdlängd:</b></td> <td>2,5 m</td> </tr> <tr> <td><b>Ljuskälla:</b></td> <td>20 x E14</td> </tr> <tr> <td><b>Watt Max:</b></td> <td>25 W</td> </tr> <tr> <td><b>Kelvin:</b></td> <td>1800 K</td> </tr> <tr> <td><b>Ljuskälla ingår:</b></td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td><b>Leveranstid:</b></td> <td>2-3 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>9099
Herstal Manola 20 Ljuskrona Satin Mässing Matt Dim LED

Herstal Manola 20 Ljuskrona Satin Mässing Matt Dim LED

Dimbar LED ljuskälla ingår

herstal
Stilren design från Danmark som skapar rätt känsla och ger en behaglig belysning. Den eleganta och lyxiga ljuskronan blir lätt rummets favorit.
9099 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: HB166597203105

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

En elegant och stilren ljuskrona från danska Herstal i matt satin mässing. Manola är en trendig taklampa som passar fint över ett matbord eller i vardagsrummet. Manola ljuskrona från Herstal erbjuder ett varmt, vackert och behagligt ljus.
Lampan har en enkel och minimalistisk konstruktionen som i kombination med de 20 ljuskällorna bildar en modern och elegant taklampa. Manola är en nytolkning av den klassiska takkronan som skapar elegans och skönhet. Tack vare detta är lampan lättplacerad och passar i hemmets alla rum. Ljuskronan har en fast installation och har en takkabel som är 2,5 meter. 20 st dimmbara Deco LED ingår i leverans.
Klicka här för installationsmanual


Varumärke: Herstal
Färg: Satin Brass Matt
Höjd: 67 cm
Diameter: 70 cm
Sladdlängd: 2,5 m
Ljuskälla: 20 x E14
Watt Max: 25 W
Kelvin: 1800 K
Ljuskälla ingår: Ja
Leveranstid: 2-3 arbetsdagar
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop