product
15070Herstal Manola 12 Ljuskrona Krom Dim LEDhttps://www.stonefactory.se/heminredning/herstal-manola-12-ljuskrona-led-krom?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/MANOLA-KRONA-(12)-KROM-2-Stonefactory-.jpgInStock5199SEK/heminredning/heminredning/belysning/heminredning/belysning/ljuskronorEn elegant och stilren ljuskrona från danska Herstal. Manola passar fint över ett matbord eller ett soffbord. Manola ljuskrona från Herstal erbjuder ett varmt, vackert och behagligt ljus. Lampan har en enkel och minimalistisk konstruktionen som i kombination med de 12 ljuskällorna bildar en modern och elegant taklampa. Manola är en nytolkning av den klassiska takkronan som skapar elegans och skönhet. Tack vare detta är lampan lättplacerad och passar i hemmets alla rum. Ljuskronan har en fast installation och har en takkabel som är 2,5 meter. 12 st dimmbara Deco LED ingår i leverans. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/instruktionsmanual/herstal-manola-12-ljuskrona-led-manual-stonefactory.se.pdf"><b>Klicka här för installationsmanual</b></a> <BR> <BR> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td><b>Varumärke:</b></td> <td>Herstal</td> </tr> <tr> <td><b>Färg:</b></td> <td>Krom</td> </tr> <tr> <td><b>Höjd:</b></td> <td>50 cm</td> </tr> <tr> <td><b>Diameter:</b></td> <td>60 cm</td> </tr> <tr> <td><b>Sladdlängd:</b></td> <td>2,5 m</td> </tr> <tr> <td><b>Ljuskälla:</b></td> <td>12x E14 0,5W LED</td> </tr> <tr> <td><b>Energiklass:</b></td> <td>A++</td> </tr> <tr> <td><b>Ljuskälla ingår:</b></td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td><b>Leveranstid:</b></td> <td>3-10 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>5199
Herstal Manola 12 Ljuskrona Krom Dim LED
Herstal Manola 12 Ljuskrona Krom Dim LED
Herstal Manola 12 Ljuskrona Krom Dim LED
Herstal Manola 12 Ljuskrona Krom Dim LED
Herstal Manola 12 Ljuskrona Krom Dim LED
Herstal Manola 12 Ljuskrona Krom Dim LED

Herstal Manola 12 Ljuskrona Krom Dim LED

Dimbar LED ljuskälla ingår

herstal
Stilren design från Danmark som skapar rätt känsla, rum och behaglig belysning. Denna eleganta och stilrena ljuskrona blir snabbt centrum av rummet.
5199 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: HB16659712301

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

En elegant och stilren ljuskrona från danska Herstal. Manola passar fint över ett matbord eller ett soffbord. Manola ljuskrona från Herstal erbjuder ett varmt, vackert och behagligt ljus.
Lampan har en enkel och minimalistisk konstruktionen som i kombination med de 12 ljuskällorna bildar en modern och elegant taklampa. Manola är en nytolkning av den klassiska takkronan som skapar elegans och skönhet. Tack vare detta är lampan lättplacerad och passar i hemmets alla rum. Ljuskronan har en fast installation och har en takkabel som är 2,5 meter. 12 st dimmbara Deco LED ingår i leverans.
Klicka här för installationsmanual


Varumärke: Herstal
Färg: Krom
Höjd: 50 cm
Diameter: 60 cm
Sladdlängd: 2,5 m
Ljuskälla: 12x E14 0,5W LED
Energiklass: A++
Ljuskälla ingår: Ja
Leveranstid: 3-10 arbetsdagar

Specifikationer

VarumärkeHerstal
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop