product
16947Herstal Manola 12 Ljuskrona Golden Dim LEDhttps://www.stonefactory.se/heminredning/herstal-manola-12-ljuskrona-golden-dim-led?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Herstal-Manola-12-Ljuskrona-Golden-utan-ljuskalla-Stonefactory.jpgInStock6349SEK/heminredning/heminredning/belysning/heminredning/belysning/ljuskronorEn elegant och stilren ljuskrona från danska Herstal i Golden. Manola är en trendig taklampa som passar fint över ett matbord eller i vardagsrummet. Manola ljuskrona från Herstal erbjuder ett varmt, vackert och behagligt ljus. Lampan har en enkel och minimalistisk konstruktionen som i kombination med de 12 ljuskällorna bildar en modern och elegant taklampa. Manola är en nytolkning av den klassiska takkronan som skapar elegans och skönhet. Tack vare detta är lampan lättplacerad och passar i hemmets alla rum. Ljuskronan har en fast installation och har en takkabel som är 2,5 meter. 12 st dimmbara Deco LED ingår i leverans. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/instruktionsmanual/herstal-manola-12-ljuskrona-led-manual-stonefactory.se.pdf"><b>Klicka här för installationsmanual</b></a> <BR> <BR> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td><b>Varumärke:</b></td> <td>Herstal</td> </tr> <tr> <td><b>Färg:</b></td> <td>Golden</td> </tr> <tr> <td><b>Höjd:</b></td> <td>50 cm</td> </tr> <tr> <td><b>Diameter:</b></td> <td>60 cm</td> </tr> <tr> <td><b>Sladdlängd:</b></td> <td>2,5 m</td> </tr> <tr> <td><b>Ljuskälla:</b></td> <td>12 x E14</td> </tr> <tr> <td><b>Watt Max:</b></td> <td>25 W</td> </tr> <tr> <td><b>Kelvin:</b></td> <td>1800 K</td> </tr> <tr> <td><b>Energiklass:</b></td> <td>A++</td> </tr> <tr> <td><b>Ljuskälla ingår:</b></td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td><b>Leveranstid:</b></td> <td>2-3 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>6349
Herstal Manola 12 Ljuskrona Golden Dim LED
Herstal Manola 12 Ljuskrona Golden Dim LED
Herstal Manola 12 Ljuskrona Golden Dim LED
Herstal Manola 12 Ljuskrona Golden Dim LED

Herstal Manola 12 Ljuskrona Golden Dim LED

Dimbar LED ljuskälla ingår

herstal
Årets nyhet i Manola serien - nu i Golden. Blank exklusiv ytfinnish.

Stilren design från Danmark som skapar rätt känsla och ger en behaglig belysning. Den eleganta och lyxiga ljuskronan blir lätt rummets favorit.
6349 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: HB16659712305

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

En elegant och stilren ljuskrona från danska Herstal i Golden. Manola är en trendig taklampa som passar fint över ett matbord eller i vardagsrummet. Manola ljuskrona från Herstal erbjuder ett varmt, vackert och behagligt ljus.
Lampan har en enkel och minimalistisk konstruktionen som i kombination med de 12 ljuskällorna bildar en modern och elegant taklampa. Manola är en nytolkning av den klassiska takkronan som skapar elegans och skönhet. Tack vare detta är lampan lättplacerad och passar i hemmets alla rum. Ljuskronan har en fast installation och har en takkabel som är 2,5 meter. 12 st dimmbara Deco LED ingår i leverans.
Klicka här för installationsmanual


Varumärke: Herstal
Färg: Golden
Höjd: 50 cm
Diameter: 60 cm
Sladdlängd: 2,5 m
Ljuskälla: 12 x E14
Watt Max: 25 W
Kelvin: 1800 K
Energiklass: A++
Ljuskälla ingår: Ja
Leveranstid: 2-3 arbetsdagar

Specifikationer

VarumärkeHerstal
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop