product
20875Fjäderlampa - UMAGE Eos XL Ljusgråhttps://www.stonefactory.se/heminredning/belysning/ljuskronor/fjaderlampa-umage-eos-xl-ljusgra?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lampskarm-UMAGE-Eos-X-Large-stonefactory.jpgInStock3419SEK/heminredning/heminredning/belysning/ljuskronor/heminredning/belysning/golvlamporKomplettera lampan med sladdset, alternativt golvstativ och ljuskälla, köp till detta för att få en komplett lampa. UMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver. 3599
Fjäderlampa - UMAGE Eos XL Ljusgrå
Fjäderlampa - UMAGE Eos XL Ljusgrå
Fjäderlampa - UMAGE Eos XL Ljusgrå
Fjäderlampa - UMAGE Eos XL Ljusgrå
Fjäderlampa - UMAGE Eos XL Ljusgrå

Fjäderlampa - UMAGE Eos XL Ljusgrå

umage
Fjäderlampan VITA EOS XL i färgen ljusgrå är en himmelsk dröm för alla slags rum. De vackra fjädrarna skapar ett dynamiskt ljus som lägger en rofylld stämning över rummet. EOS har blivit en designfavorit i tusentals hem och det är enkelt att förstå varför. Lampans uttryck är nordiskt, trolskt och enkelt. EOS har en svävande lätthet som gör att du med stor njutning kan vila ögonen på den utan att någonsin tröttna. Fjäderlampan passar i alla rum, även i barnrummet blir den en böljande dröm.
3419 SEK / st.
3599 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 2086-HN

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Komplettera lampan med sladdset, alternativt golvstativ och ljuskälla, köp till detta för att få en komplett lampa.
UMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver.

Specifikationer

Varumärkeumage
MaterialGåsfjädrar, papper & stål
Höjd45 cm
Längd75 cm
Bredd75 cm
Tillägg övrigtMax 15W LED E27
Vikt (kg)0,947 kg
Ean5710302020860
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop