product
20868Fjäderlampa - UMAGE Eos Medium Ljusbrunhttps://www.stonefactory.se/heminredning/fjaderlampa-umage-eos-m-ljusbrun?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lampskarm-UMAGE-Eos-Medium-ljusbrun-1-stonefactory.jpgInStock1099SEK/heminredning/heminredning/belysning/ljuskronor/heminredning/belysning/bordslampor/heminredning/belysning/golvlampor/heminredning/belysning/fonsterlamporKomplettera lampan med sladdset, alternativt golvstativ och ljuskälla, köp till detta för att få en komplett lampa. UMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver. 1099
Fjäderlampa - UMAGE Eos Medium Ljusbrun
Fjäderlampa - UMAGE Eos Medium Ljusbrun
Fjäderlampa - UMAGE Eos Medium Ljusbrun
Fjäderlampa - UMAGE Eos Medium Ljusbrun

Fjäderlampa - UMAGE Eos Medium Ljusbrun

umage
Med flärdfull lätthet blir ljuset från EOS en plats som lugnar själen och sprider ro i rummet. Fjäderlampan passar i alla rum, till och med i barnrummet blir den en svävande dröm. I medium storlek passar den både som golvlampa, bordslampa eller varför inte hänga flera i grupp.
1099 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 2066-HN

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Komplettera lampan med sladdset, alternativt golvstativ och ljuskälla, köp till detta för att få en komplett lampa.
UMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver.

Specifikationer

Varumärkeumage
MaterialGåsfjädrar, papper & stål
Höjd30 cm
Längd45 cm
Bredd45 cm
Tillägg övrigtMax 15W LED E27
Vikt (kg)0,265 kg
Ean5710302020662
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop