• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
20868Fjäderlampa - UMAGE Eos Medium Ljusbrunhttps://www.stonefactory.se/heminredning/fjaderlampa-umage-eos-m-ljusbrun?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lampskarm-UMAGE-Eos-Medium-ljusbrun-1-stonefactory.jpgInStock1139SEK/heminredning/heminredning/belysning/ljuskronor/heminredning/belysning/bordslampor/heminredning/belysning/golvlampor/heminredning/belysning/fonsterlamporKomplettera lampan med sladdset, alternativt golvstativ och ljuskälla, köp till detta för att få en komplett lampa. UMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver. 1139

Fjäderlampa - UMAGE Eos Medium Ljusbrun

Med flärdfull lätthet blir ljuset från EOS en plats som lugnar själen och sprider ro i rummet. Fjäderlampan passar i alla rum, till och med i barnrummet blir den en svävande dröm. I medium storlek passar den både som golvlampa, bordslampa eller varför inte hänga flera i grupp.
umage
1139 SEK / st.

Artikelnummer: 2066-HN

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop