• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
82994Vägglampa By Rydéns Aruba Matt Svarthttps://www.stonefactory.se/heminredning/belysning/vagglampor/vagglampa-by-rydns-aruba-matt-svart-82994?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Aruba_black_4300470_4002.jpgInStock1495SEK/heminredning/belysning/vagglamporAtt ”skina som en sol” är ett uttryck som verkligen stämmer in på Aruba vägglampa då den lyser upp som en sol på väggen vilket sprider en otrolig värme i rummet – vare sig du har den i hallen, vardagsrummet, sovrummet eller någon annanstans i ditt hem. Den stämmer väl överens med vårens naturtrend med sitt bladlika utseende och soliga gestaltning – och både den svarta och guldiga färgen skapar en modern touch på lampan. <p>För allra vackrast sken rekommenderar vi en ljuskälla i färgen amber till både den svarta och den guldiga lampan – men tycker du hellre om ett starkare och kallare sken går det givetvis också att välja transparant ljuskälla. Sockel till ljuskällan är E27 och vi rekommenderar en ljuskälla på 60mm. Sladden till vägglampan är 2 meter lång och transparent vilket gör att den smälter in väl mot väggen. Strömbrytare finnes på kabeln. Vägglampan är enkel att montera upp och fästes med två skruvar på vardera sida. Lampan har en höjd på 30 cm, en bredd på 22 cm och ett djup på 13 cm.</p>1495

Vägglampa By Rydéns Aruba Matt Svart

Denna fantastiska vägglampa är ett ypperligt exempel på hur en lampa kan agera inredningsdetalj lika mycket som den kan sprida härlig belysning i ett hem.
byrydens
1495 SEK / st.

Artikelnummer: 4300470-4002

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory