• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
20927UMAGE Idea - LED-lampa A+ 3W E27https://www.stonefactory.se/heminredning/belysning/ljuskronor/umage-idea-led-lampa-a-3-w-e-27?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/UMAGE-Idea---LED-lampa--A---3-W--E-27-stonefactory.se.jpgInStock249SEK/heminredning/belysning/ljuskronor/heminredning/belysning/bordslampor/heminredning/belysning/golvlampor/heminredning/belysning/vagglampor/heminredning/belysning/fonsterlamporLED-lampan är giftfri, sparar energi och håller sig sval. CE-Certifierad. Passar all belysning från VITA Copenhagen. UMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver.249

UMAGE Idea - LED-lampa A+ 3W E27

IDEA LED-lampa från VITA Copenhagen är en stark, energisk ljuskälla som hämtat inspiration från Thomas Edisons ursprungliga glödlampa. Lampan har hög färgåtergivning för att efterlikna de livliga färger som finns i naturen.
umage
249 SEK / st.

Artikelnummer: 4034-HN

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory