• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
20926UMAGE Idea - LED-lampa A++ 2W E27https://www.stonefactory.se/heminredning/belysning/ljuskronor/umage-idea-led-lampa-a-2w-e27?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/UMAGE-Idea---LED-lampa--A----2W--E27-stonefactory.se.jpgInStock149SEK/heminredning/belysning/ljuskronor/heminredning/belysning/bordslampor/heminredning/belysning/golvlampor/heminredning/belysning/vagglampor/heminredning/belysning/sanglampa/heminredning/belysning/fonsterlamporLED-lampan är giftfri, sparar energi och håller sig sval. CE-Certifierad. Passar all belysning från VITA Copenhagen, dock ej dimbar. UMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver.149

UMAGE Idea - LED-lampa A++ 2W E27

Snyggt designad LED-lampa som flirtar med Thomas Edisons orginallampa. LED-lampan har ett energirikt ljus med hög färgåtergivning för att efterlikna de färger som finns i vår natur. LED-lampan är också giftfri och sparar mycket energi, den håller sig sval hela brinntiden.
umage
149 SEK / st.

Artikelnummer: 4039-HN

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory