• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
20936UMAGE Eos UP - Plafond Fjäderlampahttps://www.stonefactory.se/heminredning/belysning/ljuskronor/umage-eos-up-plafond-fjaderlampa?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/UMAGE-Eos-UP---Plafond-Fjaderlampa-Stonefactory-2.jpgInStock1235SEK/heminredning/belysning/ljuskronor/heminredning/belysning/vagglamporUMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver.1235

UMAGE Eos UP - Plafond Fjäderlampa

Designad av Søren Ravn Christensen och handtillverkad av tunt papper och vackra, vita dunfjädrar av äkta gåsdun. Eos ger ett ett väldigt mjukt och luftigt sken varvid den passar extra bra som en sovrumslampa. Eos Up installeras direkt på taket eller på väggen och är ett perfekt tillägg för mindre utrymmen.
umage
1235 SEK / st.

Artikelnummer: 2140-HN

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory