• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
20857Lampa - UMAGE Silvia Borstad mässinghttps://www.stonefactory.se/heminredning/belysning/ljuskronor/lampa-umage-silvia-borstad-massing?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lampa---UMAGE-Silvia-Borstad-massing-Stonefactory-1.jpgInStock849SEK/heminredning/belysning/ljuskronor/heminredning/belysning/bordslampor/heminredning/belysning/golvlampor/heminredning/belysning/vagglampor/heminredning/belysning/sanglampa/heminredning/belysning/fonsterlamporKomplettera lampan med sladdset, alternativt golvstativ och ljuskälla, köp till detta för att få en komplett lampa. UMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver.849

Lampa - UMAGE Silvia Borstad mässing

Lampskärmen SILVIA i borstad mässing med sina karaktäristiska blad, formad och inspirerad av den nordiska naturen. SILVIA är en riktigt modern klassiker som lyser upp i varje hem.
umage
849 SEK / st.

Artikelnummer: 2070-HN

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory