product
20861Lampa - UMAGE Alva Minihttps://www.stonefactory.se/heminredning/belysning/ljuskronor/lampa-umage-alva-mini?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lampa---UMAGE-Alva-Mini-stonefactory.se.pngInStock499SEK/heminredning/belysning/ljuskronor/heminredning/belysning/sanglampa/heminredning/belysning/fonsterlamporKomplettera lampan med sladdset och ljuskälla för att få en komplett lampa. UMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver.499
Lampa - UMAGE Alva Mini

Lampa - UMAGE Alva Mini

Lampan ALVA mini har en virvlande skön och nordisk design som påminner om vårens första knoppar. ALVA blir en härlig och rogivande inredningsdetalj i alla slags rum, inte minst som en lekfull detalj i barnrummet och passar lika bra flera i grupp som solitär lampa.
499 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 2103-HN

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Komplettera lampan med sladdset och ljuskälla för att få en komplett lampa.
UMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver.

Specifikationer

Varumärkeumage
MaterialPP(Polypropolene) och PC (Polycarbonat)
Höjd35 cm
Längd20,5 cm
Bredd20,5 cm
Tillägg övrigtMax 15W LED E27
Vikt (kg)0,18 kg
Ean5710302021034
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop