product
20949Fjäderlampa UMAGE Eos mini ljusbrunhttps://www.stonefactory.se/heminredning/belysning/ljuskronor/fjaderlampa-umage-eos-mini?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Fjaderlampa-UMAGE-Eos-mini-ljusbrun-3.jpgInStock799SEK/heminredning/belysning/ljuskronor/heminredning/belysning/bordslampor/heminredning/belysning/golvlampor/heminredning/belysning/sanglampa/heminredning/belysning/fonsterlampor/heminredning/belysning/lampskarmarUMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver. Denna skärm levereras utan sladdset/golvstativ och ljuskälla, köp till detta för att få en komplett lampa.799
Fjäderlampa UMAGE Eos mini ljusbrun
Fjäderlampa UMAGE Eos mini ljusbrun
Fjäderlampa UMAGE Eos mini ljusbrun
Fjäderlampa UMAGE Eos mini ljusbrun

Fjäderlampa UMAGE Eos mini ljusbrun

umage
EOS mini från VITA Copenhagen blir en vacker stämningshöjare i vilket rum den än placeras. EOS mini passar perfekt på fönsterbrädan, eller som magiskt fin sänglampa eller varför inte som ett vackert svävande moln i barnrummet.
799 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 2126-HN

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

UMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver.
Denna skärm levereras utan sladdset/golvstativ och ljuskälla, köp till detta för att få en komplett lampa.

Specifikationer

Varumärkeumage
MaterialGåsfjädrar, papper och stål
Höjd20 cm
Längd35 cm
Bredd35 cm
Tillägg övrigtEndast LED-lampa
Vikt (kg)0,179 kg
Ean5710302021263
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop