product
20948Fjäderlampa - UMAGE Eos micro ljusbrunhttps://www.stonefactory.se/heminredning/belysning/bordslampor/fjaderlampa-umage-eos-micro-ljusbrun?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lampa---UMAGE-Ribbon-Vit-(2163-HN)-Stonefactory-1.jpgInStock649SEK/heminredning/belysning/bordslampor/heminredning/belysning/sanglampa/heminredning/belysning/fonsterlampor/heminredning/belysning/lampskarmarUMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver. Denna skärm levereras utan sladdset/golvstativ och ljuskälla, köp till detta för att få en komplett lampa. 649
Fjäderlampa - UMAGE Eos micro ljusbrun
Fjäderlampa - UMAGE Eos micro ljusbrun
Fjäderlampa - UMAGE Eos micro ljusbrun
Fjäderlampa - UMAGE Eos micro ljusbrun

Fjäderlampa - UMAGE Eos micro ljusbrun

umage
Fjäderlampan EOS Micro är en himmelsk, liten dröm för alla slags rum. De vackra fjädrarna skapar ett dynamiskt ljus som lägger en rofylld stämning över rummet. EOS har blivit en designfavorit i tusentals hem och det är enkelt att förstå varför.
649 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 2125-HN

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

UMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver.
Denna skärm levereras utan sladdset/golvstativ och ljuskälla, köp till detta för att få en komplett lampa.

Specifikationer

Varumärkeumage
MaterialGåsfjädrar, papper och stål
Höjd16 cm
Längd22 cm
Bredd22 cm
Tillägg övrigtEndast LED-lampa
Vikt (kg)0,097 kg
Ean5710302021256
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop