product
20924UMAGE Idea - LED Lampa A+ 6W E27https://www.stonefactory.se/heminredning/belysning/ljuskronor/umage-idea-led-lampa-a-6-w-e-27?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/UMAGE-Idea---LED-Lampa-A---6-W--E-27-stonefactory.se.jpgInStock129SEK/heminredning/belysning/ljuskronor/heminredning/belysning/bordslampor/heminredning/belysning/golvlampor/heminredning/belysning/vagglampor/heminredning/belysning/sanglampa/heminredning/belysning/fonsterlamporLED-lampan är giftfri, sparar energi och håller sig sval. CE-Certifierad. Passar all belysning från VITA Copenhagen. UMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver.129
UMAGE Idea - LED Lampa A+ 6W E27

UMAGE Idea - LED Lampa A+ 6W E27

umage
IDEA LED-lampa från VITA Copenhagen är en stark, energisk ljuskälla som hämtat inspiration från Thomas Edisons ursprungliga glödlampa. Lampan har hög färgåtergivning för att efterlikna de livliga färger som finns i naturen. Ej dimbar.
129 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 4026-HN

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

LED-lampan är giftfri, sparar energi och håller sig sval. CE-Certifierad. Passar all belysning från VITA Copenhagen.
UMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver.

Specifikationer

Varumärkeumage
MaterialLED filament
Höjd10,3 cm
Längd6 cm
Bredd6 cm
Tillägg övrigt6W 2700 Kelvin
Vikt (kg)0,04 kg
Ean5710302040264
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop