• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
20965UMAGE Aluvia Mini, borstad mässing ø40x30cmhttps://www.stonefactory.se/heminredning/belysning/ljuskronor/umage-aluvia-mini-borstad-massing-o40x30cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/UMAGE-Aluvia-Mini-borstad-massing-o40x30cm.jpgInStock2599SEK/heminredning/belysning/ljuskronor/heminredning/belysning/golvlampor/heminredning/belysning/lampskarmarUMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver. Denna skärm levereras utan sladdset/golvstativ och ljuskälla, köp till detta för att få en komplett lampa. 2599

UMAGE Aluvia Mini, borstad mässing ø40x30cm

Umage / Vita firar 10 års jubileum och lanserar en special utgåva i form av lampan Aluvia i exklusiv borstad mässing. Lampan är inspirerad av naturen med sina triangulära kronblad och skänker ett omgivande ljus i rummet. Tack vare sin dynamiska design är lampan lika vacker tänd som släckt.

umage
2599 SEK / st.

Artikelnummer: 2122-HN

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory