• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
20905Lampskärm - UMAGE Shade Felthttps://www.stonefactory.se/heminredning/belysning/ljuskronor/lampskarm-umage-shade-felt?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lampskarm---UMAGE-Shade-Felt-Stonefactory-2.jpgInStock499SEK/heminredning/belysning/ljuskronor/heminredning/belysning/bordslampor/heminredning/belysning/golvlampor/heminredning/belysning/fonsterlampor/heminredning/belysning/lampskarmarVITA SHADE FELT passar till LED-lampan VITA Idea 3W artnr 0434. UMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver.499

Lampskärm - UMAGE Shade Felt

VITA SHADE FELT är en helt unik lampskärm, perfekt att lägga på som en hatt till en LED-lampa för att skapa en kul detalj i rummet, eller komplettera med sladdset och LED-lampa så har du en perfekt taklampa. SHADE FELT går att vinkla åt alla håll för att rikta ljuset - en riktigt smart detalj för kontorsmiljöer, vardagsrummet eller pysselhörnan.
umage
499 SEK / st.

Artikelnummer: 2107-HN

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory