• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
20906Lampa - UMAGE Sinehttps://www.stonefactory.se/heminredning/belysning/ljuskronor/lampa-umage-sine?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lampa---UMAGE-Sine-Stonefactory-1.jpgInStock1299SEK/heminredning/belysning/ljuskronor/heminredning/belysning/bordslampor/heminredning/belysning/golvlampor/heminredning/belysning/fonsterlampor/heminredning/belysning/lampskarmarUMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver. OBS! Göm inte att komplettera lampan med kabelset eller lamp/golvfot.1299

Lampa - UMAGE Sine

SINE är en fantasifull och stilren lampa tillverkad i filt. SINE har en smart ljuddämpande effekt samt skapar ett härligt och rogivande ljus vilket gör lampan perfekt för kontorsmiljöer och konferensrum. Du kan välja mellan att ha den hängande från taket eller fästa på en lampfot, tex som golvlampa.
umage
1299 SEK / st.

Artikelnummer: 2084-HN

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory