• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
20951Lampa - UMAGE Ribbon mini vithttps://www.stonefactory.se/heminredning/belysning/ljuskronor/lampa-umage-ribbon-mini-vit?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lampa---UMAGE-Ribbon-mini-vit-Stonefactory.se.pngInStock549SEK/heminredning/belysning/ljuskronor/heminredning/belysning/bordslampor/heminredning/belysning/golvlampor/heminredning/belysning/lampskarmarUMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver. Denna skärm levereras utan sladdset/golvstativ och ljuskälla, köp till detta för att få en komplett lampa.549

Lampa - UMAGE Ribbon mini vit

Lampskärmen RIBBON MINI har en konstruktion av genomskinliga remsor sammanvävda med en delikat, organisk form. Dess kurvor och veck ger lampan en dynamisk mix av ljus och skugga på ytan.
umage
549 SEK / st.

Artikelnummer: 2164-HN

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory