• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
20948Fjäderlampa - UMAGE Eos micro ljusbrunhttps://www.stonefactory.se/heminredning/belysning/bordslampor/fjaderlampa-umage-eos-micro-ljusbrun?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lampa---UMAGE-Ribbon-Vit-(2163-HN)-Stonefactory-1.jpgInStock665SEK/heminredning/belysning/bordslampor/heminredning/belysning/sanglampa/heminredning/belysning/fonsterlampor/heminredning/belysning/lampskarmarUMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver. Denna skärm levereras utan sladdset/golvstativ och ljuskälla, köp till detta för att få en komplett lampa. 665

Fjäderlampa - UMAGE Eos micro ljusbrun

Fjäderlampan EOS Micro är en himmelsk, liten dröm för alla slags rum. De vackra fjädrarna skapar ett dynamiskt ljus som lägger en rofylld stämning över rummet. EOS har blivit en designfavorit i tusentals hem och det är enkelt att förstå varför.
umage
665 SEK / st.

Artikelnummer: 2125-HN

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory