product
20925UMAGE Idea - LED-lampa A+ 6W E27https://www.stonefactory.se/heminredning/belysning/ljuskronor/umage-idea-led-lampa-a-6w-e27?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/UMAGE-Idea---LED-lampa-A--6W-E27-stonefactory.se.jpgInStock199SEK/heminredning/belysning/ljuskronor/heminredning/belysning/bordslampor/heminredning/belysning/golvlampor/heminredning/belysning/vagglampor/heminredning/belysning/sanglampa/heminredning/belysning/fonsterlamporCE-Certifierad. Passar all belysning från VITA Copenhagen. UMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver. Tips: Denna glödlampa passar perfekt till Clava Dine från VITA COPENHAGEN.199
UMAGE Idea - LED-lampa A+ 6W E27

UMAGE Idea - LED-lampa A+ 6W E27

umage
Snyggt designad LED-lampa som flirtar med Thomas Edisons orginallampa. LED-lampan från VITA Copenhagen har ett energiskt vitt sken och håller sig sval samtidigt som den sparar energi. Ej dimbar.
199 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 4033-HN

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

CE-Certifierad. Passar all belysning från VITA Copenhagen.
UMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver. Tips: Denna glödlampa passar perfekt till Clava Dine från VITA COPENHAGEN.

Specifikationer

Varumärkeumage
MaterialLED filament
Höjd11,5 cm
Längd8 cm
Bredd8 cm
Tillägg övrigt6W 2700 Kelvin
Vikt (kg)0,06 kg
Ean5710302040332
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop