product
20928UMAGE Idea - LED-lampa A+ 13W E27https://www.stonefactory.se/heminredning/belysning/ljuskronor/umage-idea-led-lampa-a-13-w-e-27?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/UMAGE-Idea---LED-lampa-A--13W-E-27-stonefactory.se.jpgInStock129SEK/heminredning/belysning/ljuskronor/heminredning/belysning/bordslampor/heminredning/belysning/golvlampor/heminredning/belysning/vagglampor/heminredning/belysning/sanglampa/heminredning/belysning/fonsterlamporLED-lampan är giftfri, sparar energi och håller sig sval. Den utanpåliggande ljusspridaren i plast ger karaktär till designen och extra robusthet. CE-Certifierad. Passar all belysning från VITA Copenhagen. UMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver.129
UMAGE Idea - LED-lampa A+ 13W E27

UMAGE Idea - LED-lampa A+ 13W E27

umage
IDEA LED-lampa från VITA Copenhagen är en stark, energisk ljuskälla som tänds med full styrka direkt. Lampan har hög färgåtergivning för att efterlikna de livliga färger som finns i naturen.
129 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 4136-HN

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

LED-lampan är giftfri, sparar energi och håller sig sval. Den utanpåliggande ljusspridaren i plast ger karaktär till designen och extra robusthet.
CE-Certifierad. Passar all belysning från VITA Copenhagen. UMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver.

Specifikationer

Varumärkeumage
MaterialLED filament
Höjd13,4 cm
Längd7 cm
Bredd7 cm
Tillägg övrigt13W Ljusstyrka 4000 Kelvin.
Vikt (kg)0,192 kg
Ean5710302041360
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop