• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
20969UMAGE Champagne bordställ, vit, H42cmhttps://www.stonefactory.se/heminredning/belysning/bordslampor/umage-champagne-bordstall-vit-h42cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/UMAGE-Champagne-bordstall--vit--H42cm.jpgInStock949SEK/heminredning/belysning/bordslampor/heminredning/belysning/fonsterlamporUMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver. 949

UMAGE Champagne bordställ, vit, H42cm

En stilren designklassiker från Umage, här i ett vitt utförande. Den vita härliga ytan i kombination med det svarta snöret och den lilla mässingsdetaljen fulländar verkligen utformningen av denna lampa. Lampan passar utmärkt som en fönsterlampa, i vardagsrummet på byrån eller varför inte som en sänglampa i sovrummet.
umage
949 SEK / st.

Artikelnummer: 4045-HN

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory