product
20971UMAGE Champagne bordställ, mässing, H42cmhttps://www.stonefactory.se/heminredning/belysning/bordslampor/umage-champagne-bordstall-massing-h42cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/UMAGE-Champagne-bordstall-massing-Stonefactory.se.jpgInStock999SEK/heminredning/belysning/bordslampor/heminredning/belysning/fonsterlamporUMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver. 999
UMAGE Champagne bordställ, mässing, H42cm

UMAGE Champagne bordställ, mässing, H42cm

umage
En snygg och sofistikerad bordslampa i läcker design. Ytan har en härlig känsla som gör att den passar i de flesta rum och miljöer.
999 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 4052-HN

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

UMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver.

Specifikationer

Varumärkeumage
MaterialStål, Aluminium, MDF och PP
Höjd42 cm
Längd22 cm
Bredd22 cm
Tillägg övrigtMax 15W LED
Vikt (kg)1,15 kg
Ean5710302040523
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop