• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
20967UMAGE Acorn smoked steel ø14 x 16cmhttps://www.stonefactory.se/heminredning/belysning/ljuskronor/umage-acorn-smoked-steel-o14-x-16cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/UMAGE-Acorn-smoked-steel-o14-x-16cm-Stonefactory.se.jpgInStock899SEK/heminredning/belysning/ljuskronor/heminredning/belysning/bordslampor/heminredning/belysning/fonsterlamporUMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver. Denna skärm levereras utan sladdset/golvstativ och ljuskälla, köp till detta för att få en komplett lampa.899

UMAGE Acorn smoked steel ø14 x 16cm

Umage Acorn lampan är kanske en av de snyggaste taklamporna på marknaden. Här finner ni den mörkare varianten där de svarta möter det sotiga och skapar en luftig och sofistikerad form. Lampan är i absolut toppklass gällande Skandinavisk och Dansk design.
umage
899 SEK / st.

Artikelnummer: 2214-HN

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory