product
20906Lampa - UMAGE Sinehttps://www.stonefactory.se/heminredning/belysning/ljuskronor/lampa-umage-sine?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lampa---UMAGE-Sine-Stonefactory-1.jpgInStock1299SEK/heminredning/belysning/ljuskronor/heminredning/belysning/bordslampor/heminredning/belysning/golvlampor/heminredning/belysning/fonsterlampor/heminredning/belysning/lampskarmarUMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver. OBS! Göm inte att komplettera lampan med kabelset eller lamp/golvfot.1299
Lampa - UMAGE Sine
Lampa - UMAGE Sine
Lampa - UMAGE Sine

Lampa - UMAGE Sine

umage
SINE är en fantasifull och stilren lampa tillverkad i filt. SINE har en smart ljuddämpande effekt samt skapar ett härligt och rogivande ljus vilket gör lampan perfekt för kontorsmiljöer och konferensrum. Du kan välja mellan att ha den hängande från taket eller fästa på en lampfot, tex som golvlampa.
1299 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 2084-HN

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

UMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver.
OBS! Göm inte att komplettera lampan med kabelset eller lamp/golvfot.

Specifikationer

Varumärkeumage
MaterialFelt and PP
Höjd18
Längd57
Bredd57
Tillägg övrigtMax 15W LED
Vikt (kg)0,82
Ean5710302020846
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop