product
20856Lampa - UMAGE Silvia mini Stålhttps://www.stonefactory.se/heminredning/belysning/ljuskronor/lampa-umage-silvia-mini-stal?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lampa---UMAGE-Silvia-mini-Stal-stonefactory-1.jpgInStock599SEK/heminredning/belysning/ljuskronor/heminredning/belysning/bordslampor/heminredning/belysning/golvlampor/heminredning/belysning/sanglampa/heminredning/belysning/fonsterlamporKomplettera lampan med sladdset, alternativt golvstativ och ljuskälla, köp till detta för att få en komplett lampa. UMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver.599
Lampa - UMAGE Silvia mini Stål
Lampa - UMAGE Silvia mini Stål

Lampa - UMAGE Silvia mini Stål

umage
SILVIA MINI passar perfekt som smycke för fönsterbrädan och byråer, eller som hängande lampa. SILVIA MINI ger ett kraftfullt och stilrent intryck och med lyster samt elegans höjer SILVIA MINI stämningen i alla slags rum.
599 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 2054-HN

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Komplettera lampan med sladdset, alternativt golvstativ och ljuskälla, köp till detta för att få en komplett lampa.
UMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver.

Specifikationer

Varumärkeumage
MaterialPolycarbonat och Polypropolen
Höjd24,5 cm
Längd32 cm
Bredd32 cm
Tillägg övrigtMax 15W LED E27
Vikt (kg)0,29 kg
Ean5710302020549
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop