product
20854Lampa - UMAGE Silvia mini Kopparhttps://www.stonefactory.se/heminredning/belysning/ljuskronor/lampa-umage-silvia-mini-koppar?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/-Lampa---UMAGE-Silvia-mini-Koppar-Stonefactory-1.jpgInStock599SEK/heminredning/belysning/ljuskronor/heminredning/belysning/bordslampor/heminredning/belysning/golvlampor/heminredning/belysning/sanglampa/heminredning/belysning/fonsterlamporKomplettera lampan med sladdset, alternativt golvstativ och ljuskälla, köp till detta för att få en komplett lampa. UMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver.599
Lampa - UMAGE Silvia mini Koppar
Lampa - UMAGE Silvia mini Koppar
Lampa - UMAGE Silvia mini Koppar

Lampa - UMAGE Silvia mini Koppar

umage
Lampan SILVIA mini i koppar från VITA Copenhagen förgyller hemmet och skapar magiska skiftningar med sin färg och sitt ljus. SILVIA mini är stilren och skänker ett vackert ljus i vilket rum den än hänger i och fungerar likaväl i grupp som solitär.
599 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 2031-HN

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Komplettera lampan med sladdset, alternativt golvstativ och ljuskälla, köp till detta för att få en komplett lampa.
UMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver.

Specifikationer

Varumärkeumage
MaterialPolycarbonat och Polypropolen
Höjd24,5 cm
Längd32 cm
Bredd32 cm
Tillägg övrigtMax 15W LED E27
Vikt (kg)0,294 kg
Ean5710302020310
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop