product
20858Lampa - UMAGE Silvia mini Borstad mässinghttps://www.stonefactory.se/heminredning/belysning/ljuskronor/lampa-umage-silvia-mini-borstad-massing?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lampa---UMAGE-Silvia-mini-Borstad-massing-Stonefactory-1.jpgInStock599SEK/heminredning/belysning/ljuskronor/heminredning/belysning/bordslampor/heminredning/belysning/golvlampor/heminredning/belysning/sanglampa/heminredning/belysning/fonsterlamporKomplettera lampan med sladdset, alternativt golvstativ och ljuskälla, köp till detta för att få en komplett lampa. UMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver.599
Lampa - UMAGE Silvia mini Borstad mässing
Lampa - UMAGE Silvia mini Borstad mässing
Lampa - UMAGE Silvia mini Borstad mässing

Lampa - UMAGE Silvia mini Borstad mässing

umage
SILVIA mini i borstad mässing är en lampa som skapar magi, ensam eller i grupp. Trolska skiftningar i guldiga toner ger ett rogivande och ombonat ljus i rummet. Silvia är en lampa i dansk design från VITA Copenhagen och inspirationen för den kottliknande designen kommer från naturen.
599 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 2071-HN

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Komplettera lampan med sladdset, alternativt golvstativ och ljuskälla, köp till detta för att få en komplett lampa.
UMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver.

Specifikationer

Varumärkeumage
MaterialPolycarbonat och Polypropolen
Höjd24,5 cm
Längd32 cm
Bredd32 cm
Tillägg övrigtMax 15W LED E27
Vikt (kg)0,296 kg
Ean5710302020716
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop