product
20857Lampa - UMAGE Silvia Borstad mässinghttps://www.stonefactory.se/heminredning/belysning/ljuskronor/lampa-umage-silvia-borstad-massing?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lampa---UMAGE-Silvia-Borstad-massing-Stonefactory-1.jpgInStock849SEK/heminredning/belysning/ljuskronor/heminredning/belysning/bordslampor/heminredning/belysning/golvlampor/heminredning/belysning/vagglampor/heminredning/belysning/sanglampa/heminredning/belysning/fonsterlamporKomplettera lampan med sladdset, alternativt golvstativ och ljuskälla, köp till detta för att få en komplett lampa. UMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver.849
Lampa - UMAGE Silvia Borstad mässing
Lampa - UMAGE Silvia Borstad mässing

Lampa - UMAGE Silvia Borstad mässing

umage
Lampskärmen SILVIA i borstad mässing med sina karaktäristiska blad, formad och inspirerad av den nordiska naturen. SILVIA är en riktigt modern klassiker som lyser upp i varje hem.
849 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 2070-HN

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Komplettera lampan med sladdset, alternativt golvstativ och ljuskälla, köp till detta för att få en komplett lampa.
UMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver.

Specifikationer

Varumärkeumage
MaterialPolycarbonat och Polypropolen
Höjd41 cm
Längd50 cm
Bredd50 cm
Tillägg övrigtMax 15W LED E27
Vikt (kg)0,79 kg
Ean5710302020709
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop