product
20851Lampa - UMAGE Silviahttps://www.stonefactory.se/heminredning/belysning/ljuskronor/lampa-umage-silvia?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lampa---UMAGE-Silvia-Stonefactory-1.jpgInStock749SEK/heminredning/belysning/ljuskronor/heminredning/belysning/bordslampor/heminredning/belysning/golvlampor/heminredning/belysning/fonsterlamporKomplettera lampan med sladdset, alternativt golvstativ och ljuskälla, köp till detta för att få en komplett lampa. UMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver.749
Lampa - UMAGE Silvia
Lampa - UMAGE Silvia
Lampa - UMAGE Silvia

Lampa - UMAGE Silvia

umage
SILVIA är en stilren lampa som ger ett vackert och mjukt sken och passa i alla rum och hem. SILVIA är designad i Danmark för VITA Copenhagen och har en riktigt snygg och unik utformning som fångar uppmärksamheten direkt.
749 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 2007-HN

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Komplettera lampan med sladdset, alternativt golvstativ och ljuskälla, köp till detta för att få en komplett lampa.
UMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver.

Specifikationer

Varumärkeumage
MaterialPolycarbonat och Polypropolen
Höjd41 cm
Längd50 cm
Bredd50 cm
Tillägg övrigtMax 15W LED E27
Vikt (kg)0,79 kg
Ean5710302020075
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop