product
20951Lampa - UMAGE Ribbon mini vithttps://www.stonefactory.se/heminredning/belysning/ljuskronor/lampa-umage-ribbon-mini-vit?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lampa---UMAGE-Ribbon-mini-vit-Stonefactory.se.pngInStock549SEK/heminredning/belysning/ljuskronor/heminredning/belysning/bordslampor/heminredning/belysning/golvlampor/heminredning/belysning/lampskarmarUMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver. Denna skärm levereras utan sladdset/golvstativ och ljuskälla, köp till detta för att få en komplett lampa.549
Lampa - UMAGE Ribbon mini vit

Lampa - UMAGE Ribbon mini vit

umage
Lampskärmen RIBBON MINI har en konstruktion av genomskinliga remsor sammanvävda med en delikat, organisk form. Dess kurvor och veck ger lampan en dynamisk mix av ljus och skugga på ytan.
549 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 2164-HN

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

UMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver.
Denna skärm levereras utan sladdset/golvstativ och ljuskälla, köp till detta för att få en komplett lampa.

Specifikationer

Varumärkeumage
MaterialPolypropylene, Pom
Höjd19 cm
Längd33 cm
Bredd33 cm
Tillägg övrigtMax 15 W LED E27
Ean5710302021645
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop