product
20897Lampa - UMAGE Lorahttps://www.stonefactory.se/heminredning/belysning/ljuskronor/lampa-umage-lora?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lampa---UMAGE-Lora-Stonefactory-2.jpgInStock699SEK/heminredning/belysning/ljuskronor/heminredning/belysning/bordslampor/heminredning/belysning/golvlamporUMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver. Komplettera lampan med sladdset, alternativt golvstativ och ljuskälla, köp till detta för att få en komplett lampa.699
Lampa - UMAGE Lora
Lampa - UMAGE Lora
Lampa - UMAGE Lora

Lampa - UMAGE Lora

umage
LORA är en härligt inspirerande lampa som får oss att drömma om blommande ängar. LORA ger ett mysigt och stilrent intryck, helt enkelt en lysande lampa för alla slags rum. Lampan kan användas både som taklampa i vardagsrummet och som golvlampa i hallen, eller varför inte en härligt böljande bordslampa.
699 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 2064-HN

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

UMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver.
Komplettera lampan med sladdset, alternativt golvstativ och ljuskälla, köp till detta för att få en komplett lampa.

Specifikationer

Varumärkeumage
MaterialPP(Polypropolene)
Höjd45 cm
Längd45 cm
Bredd45 cm
Tillägg övrigtMax 15W LED E27
Vikt (kg)0,56 kg
Ean5710302020648
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop