product
20846Lampa - UMAGE Conia mini Vithttps://www.stonefactory.se/heminredning/belysning/ljuskronor/lampa-umage-conia-mini-vit?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lampa---UMAGE-Conia-mini-Vit-Stonefactory-2.jpgInStock499SEK/heminredning/belysning/ljuskronor/heminredning/belysning/bordslampor/heminredning/belysning/golvlampor/heminredning/belysning/sanglampa/heminredning/belysning/fonsterlamporCONIA mini är lillasyster till den större VITA Conia. CONIA mini för tankarna till den nordiska naturens rena skönhet. Du kan välja mellan olika färger och två storlekar för att få lampan just som du vill ha den. Lampan är perfekt både som kökslampa och vardagsrumslampa. Modellen är designad i Danmark av märket VITA Copenhagen. Du monterar enkelt ihop den själv på under 20 minuter. Höjd: 36 cm Diameter: 30 cm Material: Polypropen och polykarbonat Lampa: Max 60W, E27 / E26 Går att använda både som golvlampa och taklampa (går att fästa på en lampfot) Oförstörbar Köp till kabelset, inkluderar 2,1 m av textilkabel, takkopp och E27 sockel. Denna artikel passar samtliga VITAs lampor. Svart art nr. 04006, vit art nr. 04005.499
Lampa - UMAGE Conia mini Vit
Lampa - UMAGE Conia mini Vit

Lampa - UMAGE Conia mini Vit

umage
CONIA MINI i klassisk vit är en lampa som skapar magi, ensam eller i grupp. Tack vare de olika lagren av blad ger den ett rogivande och ombonat ljus i rummet. Silvia är en lampa i dansk design från VITA Copenhagen och inspirationen för den kottliknande designen kommer från naturen.
499 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 2019-HN

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

CONIA mini är lillasyster till den större VITA Conia. CONIA mini för tankarna till den nordiska naturens rena skönhet. Du kan välja mellan olika färger och två storlekar för att få lampan just som du vill ha den. Lampan är perfekt både som kökslampa och vardagsrumslampa. Modellen är designad i Danmark av märket VITA Copenhagen. Du monterar enkelt ihop den själv på under 20 minuter.
Höjd: 36 cm Diameter: 30 cm Material: Polypropen och polykarbonat Lampa: Max 60W, E27 / E26 Går att använda både som golvlampa och taklampa (går att fästa på en lampfot) Oförstörbar Köp till kabelset, inkluderar 2,1 m av textilkabel, takkopp och E27 sockel. Denna artikel passar samtliga VITAs lampor. Svart art nr. 04006, vit art nr. 04005.

Specifikationer

Varumärkeumage
MaterialPolycarbonat och Polypropolen
Höjd36 cm
Längd30 cm
Bredd30 cm
Tillägg övrigtMax 15W LED E27
Vikt (kg)0,301 kg
Ean5710302020198
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop